Over Laborem

Laborem Detachering bestaat uit een team van professionals, die afkomstig zijn uit het vak. Het is een nieuw bedrijf met een rijke geschiedenis, een solide achtergrond en een breed netwerk. Onderdeel van de ELMO-groep, met als zusterbedrijven Solutions! VPR en ArboTransparant: experts in sociaal zekerheidswereld. Het heeft daarmee een jaren lange ervaring in dienstverlening op de arbeidsmarkt (zowel op de private als de publieke) in huis en heeft een groot netwerk aan bedrijven, netwerken en goede kandidaten.

Laborem beweegt zich op vier specialistische vakgebieden. Ten eerste Overheid / Non profit, waarbij wij activiteiten ontplooien voor Gemeenten, Provincies, UWV, WERKbedrijf en onderwijsinstellingen. Tevens de branche Sociale Zekerheid zoals er zijn re-integratiebureaus, arbodiensten, mobiliteitsbureaus, sociale werkvoorzieningen en verzekeringsmaatschappijen. Als derde Zorg / Welzijn, waar het accent ligt op verzorging en verpleging en in de preventieve en curatieve sector (geestelijke) gezondheidszorg. En als laatste specialisme is de ICT-sector te noemen.

Tevens bestaat er een gespecialiseerde afdeling, naast de werving en selectie, detachering en payrolling, het MEC (Mobiliteits- en Expertise Centrum). Hierbij worden de volgende activiteiten aangeboden:

 

Kandidaten

Laborem Detachering zoekt voortdurend naar nieuwe werknemers, de professionals en specialisten, voor de bovengenoemde sectoren. Wij denken hier niet lichtzinnig over, maar staan stil bij jou kwaliteiten, ambities en mogelijkheden en de wensen van de opdrachtgevers. Temeer, dit een nieuwe stap in jouw carrière, jouw leven, is.

Laborem streeft voor haar dienstverlening naar een hoge mate van professionaliteit en kwaliteit. De werknemers met aantoonbare ervaring en kwaliteiten worden opgenomen in het bestand van Laborem Detachering. Een en ander houdt in dat ingevoerde CV’s eerst gechecked worden, alvorens zij die CV’s toevoegt aan haar databank.

Wil jij ook dat er zorgvuldig en serieus naar jouw mogelijkheden wordt gekeken? Schrijf je dan in of reageer op een vacature. Of neem vrijblijvend contact op en informeer naar de mogelijkheden. Ook ZZP’ers / freelancers nodigen wij uit om te reageren of hun gegevens achter te laten.

Werkgever

Laborem Detachering maakt het verschil door een goede mix van vakmanschap, gedrevenheid en professionaliteit. Goede en gemotiveerde detacherings- en uitzendkrachten die hun vak met enthousiasme uitoefenen. Mensen die u graag in uw bedrijf heeft werken en het verschil maken tussen een probleem of een oplossing, tussen winst en verlies.

Professionaliteit en vakmanschap zijn daarmee ook voor uw bedrijf bereikbaar.